ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποια από τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας, συμπληρώσετε την ειδική φόρμα συνεργασίας και κάποιος εκπρόσωπός μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210-64-00-030210-64-00-038​.

Βεβαίως, αναλαμβάνουμαι κάθε είδους εγκαταστάσεις, είτε τα προϊόντα τα έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας, είτε όχι. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να προσαρμόσουμε τη λύση στα μέτρα σας.

Βεβαίως και θα έχετε την ίδια εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση, είτε τα προϊόντα – εξοπλισμό τα έχετε προμηθευτεί από εμάς, είτε όχι. Από έρευνες που έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια με βάση το πόσο ικανοποιημένος έμεινε ο πελάτης από τις συνολικές εργασίες, ήταν ότι οι πελάτες που είχαν προμηθευτεί τα προϊόντα – εξοπλισμό από εμάς, είχαν μείνει πιο ικανοποιημένοι, διότι οι εργασίες ολοκληρώνονταν πιο γρήγορα, διότι σε αυτή την περίπτωση έχετε να επικοινωνήσετε μόνο με εμάς. Σε διαφορετική περίπτωση οι πελάτες που είχαν προμηθευτεί τα προϊόντα τους από τρίτα καταστήματα, και εμείς αναλαμβάναμε μόνο την εγκατάσταση, είχαν μία χρονοκαθυστέρηση όσον αφορά την παράδοση των προϊόντων – εξοπλισμού. Αυτό συνεπάγεται και με την καθυστέρηση των υπηρεσιών.

Ο χρόνος εγκατάστασης ενός τηλεφωνικού κέντρου ποικίλει από πελάτη σε πελάτη. Αυτό έχει να κάνει με το πόσες συσκευές θα έχει το τηλεφωνικό κέντρο, τη δομή του, αν βρίσκεται σε έναν όροφο ή σε περισσότερους και διάφορα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι διαφορετικά σε κάθε περίπτωση. 

Μεγέθυνση γραμματοσειράς
Αντίθεση