Ξεκινήστε με το Prosvasis Go, εντελώς Δωρεάν!

Δείτε τις ισχυρές δυνατότητες του Prosvasis Go στην πράξη.
Αγοράστε σήμερα τη 12μηνη συνδρομή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και χρησιμοποιείστε τη έως 1/7/2022, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση!

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

**Τα extras (Υποκαταστήματα, Fintech, Web SMS) δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/5/2021

Για την ενεργοποίησή τους επικοινωνήστε με την PClabs στο 21 0640 0030

Λύσεις για κάθε επαγγελματία

Ξεκινήστε εντελώς δωρεάν, επιλέγοντας τη συνδρομή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρηση.

Ευκολία εγγραφής

Δείτε μέσα από ένα σύντομο video τον τρόπο δωρεάν εγγραφής στη συνδρομή που έχετε επιλέξει.

Συχνές Ερωτήσεις

Η λειτουργία του Prosvasis Go είναι εξαιρετικά απλή. Επιλέγετε τη συνδρομή που επιθυμείτε και τη χρησιμοποιείτε για 15 μέρες εντελώς δωρεάν. Χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς να απαιτείται χρήση πιστωτικής κάρτας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή σας στην υπηρεσία.

Ξεκινώντας με μία συνδρομή, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν για 15 ημέρες (χωρίς να απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας). Μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να προχωρήσετε με αυτήν ή κάποια άλλη συνδρομή επιλέγοντας μηνιαία ή ετήσια χρέωση. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσετε σε κάποια αγορά, τα δεδομένα και ο λογαριασμός σας διαγράφονται αυτομάτως.

Όχι. Το Prosvasis Go είναι μία web εφαρμογή που λειτουργεί μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, με τη χρήση οποιουδήποτε browser. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ενεργή σύνδεση internet.

Το Prosvasis Go εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας μέσα από την τήρηση πιστοποιημένων διαδικασιών κατά ISO και εξειδικευμένων πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου των 15 ημερών, και εφόσον δεν προχωρήσετε στην αγορά κάποιας συνδρομής, η εφαρμογή διαγράφει αυτόματα τη βάση των δεδομένων σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας.